~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: The Miz vs. Bret Hart [United States Championship][New U.S Champion Bret Hart] Salı Mayıs 18, 2010 12:09 pm | |
| United States Champion The Miz Ringe Geliyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bret Hart Ringe Geliyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] The Miz'in Koruyucuları Geliyor .. ( Bu Maçlık Sadece )[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]The Miz'in Takımı Ringe Gelirken The Hart Dynasty The Miz'in takımına saldırıyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]The Miz'in Yanına Takım Arkadaşı Chris Jericho Geliyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Natalya Jericho'ya Tokat atıyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David Hart Smith Clothesline ile Ringin Dışına atıyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]O anda The Miz Bret Hart'a Saldırıyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]The Miz Sharpshooter Bağlarken ringe Tyson Kidd giriyor The Miz'e Drop Kick vuruyor..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Chris Jericho Bret Hart'a Saldırken David Hart Smith Jericho'yu Ringin dışına atıyor..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ardından Tyson Kidd ve David Hart Smith The Miz'e Hart Attack Hareketini Yapıyorlar ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bret Hart The Miz'e Sharpshooter bağlıyor The Miz Pes Ediyor ..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bret Hart Yeni United States Şampiyonu ![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resimler : WWE.COMHazırlayan : Shawn MichaelsBaşka bir sayfada yayınlarsanız Alıntı derseniz sevinirim .. | |
|
Rey Mysteri
Mesaj Sayısı : 708 Rep Gücü : 782 Rep Puanı : 5 Kayıt tarihi : 17/03/10 Yaş : 28
| Konu: Geri: The Miz vs. Bret Hart [United States Championship][New U.S Champion Bret Hart] Salı Mayıs 18, 2010 5:07 pm | |
| | |
|
~ Lionheart Dany™
Lakap : Save_us.Y2J Mesaj Sayısı : 2902 Rep Gücü : 3468 Rep Puanı : 31 Nerden : Naapcaan ? Kayıt tarihi : 08/03/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: The Miz vs. Bret Hart [United States Championship][New U.S Champion Bret Hart] Salı Mayıs 18, 2010 7:03 pm | |
| - Rüzgarın Sonu demiş ki:
- Oleyy sevindim.
Ben inanamamıştım Bret Hart'ın alacağını demek ki The Miz Jericho'yla Bireysel Takım Kemeri alacaklar gibi gözüküyor.. | |
|
The Instant Classic Co-Admin
Mesaj Sayısı : 3472 Rep Gücü : 3357 Rep Puanı : 36 Kayıt tarihi : 12/02/10 Yaş : 26
| Konu: Geri: The Miz vs. Bret Hart [United States Championship][New U.S Champion Bret Hart] Salı Mayıs 18, 2010 7:49 pm | |
| - Shawn Michaels demiş ki:
- Rüzgarın Sonu demiş ki:
- Oleyy sevindim.
Ben inanamamıştım Bret Hart'ın alacağını demek ki The Miz Jericho'yla Bireysel Takım Kemeri alacaklar gibi gözüküyor.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Kurt Angle
Mesaj Sayısı : 1645 Rep Gücü : 1582 Rep Puanı : 15 Kayıt tarihi : 12/02/10
| Konu: Geri: The Miz vs. Bret Hart [United States Championship][New U.S Champion Bret Hart] Çarş. Mayıs 19, 2010 1:29 pm | |
| | |
|
~ Lionheart Dany™
| Konu: Geri: The Miz vs. Bret Hart [United States Championship][New U.S Champion Bret Hart] Çarş. Mayıs 19, 2010 2:02 pm | |
| - Kurt Angle demiş ki:
- yaşasın
Bret Hart çabuk kaybedecek ama .. | |
|